maanantai 14. lokakuuta 2013

Käärmenäyttely

Taas Itä-Suomessa! Vitsi ku on hieno ruska! Tää syksy on mun lempparivuodenaika. Kiva käydä aina ulkomailla, mutta koti on paras paikka. Jostain kumman syystä matelijat eksyivät Kuopion korkeudelle ja pakkohan niitä oli mennä ihmettelemään. Lainasin kaverin Skodaa (pinkkiä, tottakai) ja hurautin kohti Amiskaa.

Matkalla oli niin mahtavia puita, että pakko oli kiivetä yhteen. Ja siis siinä kasvo sellasia punaisia marjoja, joista ekana tuli mieleen, että kuinkahan ne nousis päähän jos niitä popsis. Noh, en maistanut, kun ohi kulkeneet pojat melkein pommittivat mut naurullaan alas.


"On pieniä kiärmeitä, helevetin pieniä kiärmeitä! Kun ne pannaan yhteen pussiin, niin ne alkaa heti ****** ja taas on pieniä kiärmeitä!"

Sillon kun mä yritin opiskella kauppaopistossa, niin heiluin näillä Amiskan kulmilla, missä käärmenäyttely pidettiin. Siellä ei vaan saanu ottaa kuvia sisällä, niin ainooks jäi tää ulkobanneri.


No kivaa oli, mut hemmetin isoja ne kiärmeet oli! Kyllä ois pieni apina menny helposti käärmeen suihin. Selvisin ja opin paljon uutta käärmeistä. Ei ne niin pelottavia ole. Pelottavampi oli semmonen kaksipäinen lammas! Onneks mulla on vaan yks + neljä jalkaa ja häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti